Tools


Site Explorer

Site Explorer

Over Siemens Healthineers

Engineering success. Pioneering healthcare.

Bekijk de video: Siemens Healthineers aspirations

De zorgsector is continu in beweging. Wereldwijd wordt ingezet op consolidatie. We zien een transitie van het behandelen naar het voorkomen of beheersen van ziektes. Zorgprocessen worden steeds meer met een 'industriële' bril bekeken en geanalyseerd met als doel: betere resultaten en lagere kosten.

Siemens Healthineers in één oogopslag

Siemens Healthineers helpt u graag met oplossingen voor vraagstukken die spelen in uw business. Of het nu gaat om een tekort aan specialisten, consistente bedrijfsresultaten, een betere concurrentiepositie, het vermijden van financiële risico’s óf het implementeren van een groeistrategie. Wij zijn een betrouwbare partner die u helpt met het verder ontwikkelen van klinische expertise en om zorgprocessen efficiënter en winstgevender te maken.

 


Producten & oplossingen


Artikelen over onze nieuwe ambitie

Onze unieke nieuwe naam staat voor een nieuwe identiteit voor onze organisatie én voor onze mensen - de mensen die zorgprofessionals overal ter wereld helpen en inspireren - de mensen achter uitstekende oplossingen.


Nu is het moment om samen de toekomst van de gezondheidszorg vorm te geven

We weten dat de gezondheidszorg in rap tempo aan het veranderen is. We begrijpen de uitdagingen en spanningsvelden die daarmee gepaard gaan - inclusief de noodzaak om op klinisch, operationeel en financieel vlak steeds efficienter te werken. Bij Siemens Healthineers blijven we oplossingen ontwikkelingen om u als zorgverlener te helpen bij uw doel: betere resultaten, tegen lagere kosten.

Productgerichte technologie en service vertalen naar betere zorg.

Engineering Excellence
Productgerichte technologie en service vertalen naar betere zorg.

De kracht van diagnostische nauwkeurigheid omzetten in zorg die waarde toevoegt.

Toegevoegde waarde

De kracht van diagnostische nauwkeurigheid omzetten in zorg die waarde toevoegt.

Onderzoek en ontwikkeling: van samenwerkingsverband naar partnership

Samenwerking

Onderzoek en ontwikkeling: van samenwerkingsverband naar partnership.

Heeft deze informatie u geholpen?
Dank voor uw reactie
In uw reactie heeft u nummers en/of een @ gebruikt. Wilde u een telefoonnummer of een e-mailadres invoeren, gebruik dan in plaats daarvan het contactformulier om via e-mail contact met ons op te nemen.

NB: om een persoonlijke reactie te krijgen, kunt u het beste contact opnemen via het e-mailformulier.

Dank u